Inter-Style > Inter-Style | Kirjaudu sisään

Inter-Style

Inter-Style on toiminut vuodesta 1985, jolloin se alkoi valmistamaan laadukkaita työvaatteita palvelu- ja hoitoaloille omalla "Inter-Style" merkillä. Toimipisteemme on Kruununhaassa Helsingissä, Mariankatu 13b, 00170 Helsinki, jossa on katutasossa myymälä ja myös verkkokaupan varasto, josta lähetykset lähetetään asiakkaille.

Valmistamme tuotteet Inter-Style merkillä ja sen lisäksi myymme toisten valmistajien valmistamia työvaatteeksi suunniteltuja tai sopivia vaatteita.

Työ- ja turvakengät tuomme maahan usealta saksalaiselta työ- ja turvakenkä valmistajalta merkkeinä mm. Abeba, AWC ja Schürr. Valmistajat ovat erikoistuneet palvelu- ja kevyen teollisuuden työ- ja turvakenkiin, jotka ovat luokiteltu EU- standardien mukaan. Nettisivuillamme on jokaisen kengän kohdalla merkitty, mitkä vaatimukset ko. kenkä täyttää.

Työ- ja turvakenkä Eu-standardin merkinnät ja vaatimukset on esitelty kategoriassa "Työ-, Suoja-, Turvakenkien vaatimukset".

Verkkokaupastamme niin yksityiset kuin yritykset voivat tilata tuotteita suoraan.

Yrityksille, kunnille ja yhteisöille teemme mielellämme tarjouksen tuotteistamme.

Voimme tarjota yrityksille myös räätälöidyt kokonaisuudet vaatetuksesta perusmallistomme pohjalta kun olette hankkimassa yhtenäiset, oman imagonne mukaiset työvaatteet henkilökunnallenne.

Ystävällisesti pyytäkää tarjousta asiakaspalvelustamme.

Olemme iloisia jos saamme palvella teitä vaate- ja kenkäasioissa!

 Ostoskori

Inter-Style, Mariankatu 13b, 00170 Helsinki, Finland
puh. +358 50 357 2588, sähköpostiosoite asiakastuki@inter-style.fi
Viimeksi päivitetty 2019-04-01 14:13:42