Inter-Style > Toimitusehdot | Kirjaudu sisään

Maksu- ja toimitusehdot

Tilatut tuotteet voidaan maksaa pankki- tai luottokorteilla, Joustoluotolla sekä Paytrail-tilin kautta (ohjeet alapuolella) tai laskulla. Lasku lähetetään sähköpostitse, pyydettäessä voimme lähettää paperilaskun postitse. Laskun maksamisen jälkeen, kun maksu näkyy Inter-Style Oy:n tilillä, lähetetään tuotteet tilaajalle tai ne voi noutaa myymälästämme. Hinnat sisältävät alv:n.

Toimituskulut

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Ulkomaille tapahtuvasta toimituksesta täytyy sopia erikseen. Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Tarkat toimituskulut näet tilauksen yhteydessä. Toimitamme lähetykset postipakettina postin toimipaikkaan tai pakettiautomaattiin. Veloitus paketin painon mukaan ja suuntaa antavat hinnat ovat alle 2 kg 11,5 EUR, 2- 5 kg 14,70 EUR, 5 -15 kg 17,10 EUR.

Toimitusaika

Varastotuotteet toimitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tai ilmoitamme, kun tuote on noudettavissa myymälästämme. Tilattavat tuotteet tilataan laskun maksamisen jälkeen toimittajalta. Katso arvioitu toimitusaika tuotetiedoista tuotteen kohdalta. Varastotuotteet välimyyntivarauksin.

Valmistettavien tuotteiden normaali toimitusaika on 4-6 työviikkoa, jos tuotetiedoissa ole muuta mainittu.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttaja asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja (kuten asiakkaan omilla mitoilla tai merkeillä painettuja ja brodeerattuja) tuotteita. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja sen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Hyvitämme vain palautetun tuotteen hinnan.

Palautuksesta ja vaihdosta on AINA sovittava etukäteen. Tuotteen palautuspakettiin tulee liittää kopio lähetyslistasta ja ilmoittaa palautuksen syy. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen eikä vaihda sitä muuhun tuotteeseen tulee palautuslähetykseen laittaa asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä pankkitilinumero johon maksu palautetaan. Yksityisasiakkaat voivat palauttaa tuotteet veloituksetta, postin asiakaspalautuksena, uuden tuotteen toimituskulut veloitamme asiakkaalta.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan. Postiennakolla tapahtuvia palautuksia emme lunasta.

Takuu

Viallinen tai virheellinen tuote korvataan. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan havaitsemastaan virheestä viivyttelemättä. Käyttö- ja hoito-ohjeiden laiminlyönnistä aiheutuneita vahinkoja tai itse aiheutettuja vikoja ei korvata. Korvaus tapahtuu ensisijaisesti korjaamalla tuote tai mikäli se ei ole mahdollista, uutena tuotteena, vaihtamalla tuotteen tai rahapalautuksena. Kaikissa tapauksissa korvausvelvollisuus rajoittuu vain maksettuun kauppasummaan, emme korvaa muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvia sivukustannuksia.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7 , 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkosivusto: www.paytrail.com

 Ostoskori

Inter-Style, Mariankatu 13b, 00170 Helsinki, Finland
puh. +358 50 357 2588, sähköpostiosoite asiakastuki@inter-style.fi
Viimeksi päivitetty 2019-04-01 14:13:42